vineri, 4 aprilie 2014

Idei : Mic-dejun

Mie personal imi place sa imi pregatesc micul dejun, de cu seara ma gandesc la ce as mai putea "inventa" sau de de unde m-as mai putea inspira.Se stie ca, mai ales la dieta, e bine sa diversifici cat mai mult, sa iti folosesti imaginatia, ca sa nu risti sa te plictisesti sau chiar sa te "scarbesti" :)) de un fel de mancare.Asta deobicei e primul motiv pentru care atatea diete sunt abandonate la mijloc de drum.

Noi avem noroc, pentru ca la Dukan exista o imensa varietate de preparate, chiar daca la prima vedere, poate parea plictisitoare, restrictiva si "seaca". :) Totul e sa cauti idei, in carti, reviste, pe numeroasele site-uri axate pe retete de tot felul, sa le gasesti pe cele care iti fac cu ochiul si eventual sa le adaptezi dupa gustul tau, sa te folosesti de imaginatie ca sa le "editezi" :)).Mie si de asemenea si Ioanei(bine..poate ei mai mult ca mie, hihi), ne place sa experimentam in bucatarie, sa cautam tot timpul noutati si sa aducem un pic de "noi" in retetele pe care le pregatim.

Am adunat aici niste idei numai bune pentru micul-dejun, foarte gustoase si usor de pregatit.Perfecte chiar si in cazul in care nu tineti nici o dieta, va asiguram ca sunt foarte gustoase si mai ales rapide ! :P

Pofta buna!

Toast cu sunca

Frittata


Faimoasa Negresa Dukan :)) + cafea cu spuma de care sunt foarte mandra :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu