miercuri, 2 iulie 2014

De azi ...

De astazi merg la sallllaaaa!De astazi am si fost.Dar nu la sala,ci la alergat.Am zis ca daca tot este timp frumos, de ce sa nu incepem de azi?
De astazi am inceput asa zisa tonifiere de dupa regim.Dar sa ne intelegem, regimul nu s-a terminat nici pentru Amy nici pentru mine.Sunetm in etape diferite, Amy intrand in etapa a 3-a, adica consolidarea si eu cu o luna in urma ei, in etapa a doua, adica croaziera.
O sa va intrebati : ce ii domle` asa eveniment ca mergeti la alergat ca doar toata lumea o face.Ei bine. pentru noi este eveniment deoarece o facem impreuna.Asa cum am slabit impreuna. cu sustinere una pentru cealalta. asa vom face si cu sportul.In curand va veni si sala deoarece amandoua o consideram necesara, dar pana atunci (si fiindca e asa frumos afara, mai ales ca Amy adora vara) am decis sa alergam.
Planul a inceput la ora 9:30, ne-am intalnit si am pornit spre parc.Cea mai grea incercare pentru niste persoane care nu le prea au cu sportul a fost sa urcam celebrele trepte de la cetate, dar am zis ca merita sa acceptam provocarea si am acceptat-o.Pentru prima zi a fost suficient, am dedus la final si eu si ea.Si ca sa incheiem ziua minunata am zis sa mergem sa incercam sa alergam la stadion.Si am dat o raita si pana acolo.A fost frumos..Sincer va zic ,ma asteptam sa nu pot face atat azi dar lucrurile au stat extrem de bine atat pentru mine cat si pentru Amy.
Tot ce imi doresc e sa tina vremea cu noi, sa facem asta zilnic, sa ne tinem de treaba si sa nu ne delasam deloc.Dar ne avem una pe cealalta si sigur asta ne va motiva si mai tare.









Asa ca de azi am inceput sportul.O alta etapa minunata din viata noastra :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu